KVA verwelkomt Björn Fuchs als lid van de Raad van Advies

Raad van Advies | Keurmerk Verantwoorde Affiliates

Het KVA verwelkomt Björn Fuchs als lid van de Raad van Advies

Op 8 september 2021 werd het Keurmerk Verantwoorde Affiliates opgericht. Hierbij is ook een Raad van Advies ingesteld. Peter-Paul de Goeij (directeur van de Nederlandse Online Gambling Associatie) en Yvon Jansma (directeur van het Centrum voor Verantwoord Gokken) werden lid en adviseren ons bestuur sindsdien.

Op maandag 13 november 2023 voegde Björn Fuchs zich eveneens bij onze Raad van Advies. Het KVA acht dit een waardevolle toevoeging. Björn heeft vergaande kennis en ervaring met de kansspelsector. Als volgt kondigen wij Björn daarmee aan:

Björn is op dit moment actief als Chief Digital Officer bij de Janshen-Hahnraths Group. Hij is verantwoordelijk voor de digitale transformatie, waaronder Fair Play Online. Daarnaast is hij bestuurslid bij brancheverenging VNLOK. Met jarenlange ervaring bij RTL (van 2017 tot 2020 als Manager Sport & Entertainment) en betrokkenheid bij initiatieven in het kader van verantwoord spelen, heeft Björn veel ervaring in huis.

Binnen de (Nederlandse) kansspelsector staat Björn bekend om de grote bereidheid tot het voeren van gesprekken met betrokken partijen, zoals bijvoorbeeld verslavingszorgorganisaties. Integriteit, begrip voor alle kanten van de zaak en pragmatisme kunnen we daarbij altijd van Björn verwachten. Dit alles in acht nemende, is het KVA erg blij met toevoeging van Björn aan de Raad van Advies!

Björn zal, net als de andere leden, geregeld adviseren over verschillende zaken waar het KVA mee te maken krijgt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Benieuwd naar onze aangesloten casino's?

De auteur

Picture of mr. Steven Gillis Vrolijk

mr. Steven Gillis Vrolijk

Managing Partner bij XY Legal Solutions B.V.

Lees meer artikelen

KVA verwelkomt Björn Fuchs als lid van de Raad van Advies

Björn is op dit moment actief als Chief Digital Officer bij de Janshen-Hahnraths Group. Hij is verantwoordelijk voor de digitale transformatie, waaronder Fair Play Online. Daarnaast is hij bestuurslid bij brancheverenging VNLOK. Met jarenlange ervaring bij RTL (van 2017 tot 2020 als Manager Sport & Entertainment) en betrokkenheid bij initiatieven in het kader van verantwoord spelen, heeft Björn veel ervaring in huis.

Meer lezen »
Aanvullend rapport op KVA-onderzoek risico’s illegaal aanbod: anoniem registreren en cryptovaluta storten

In het uitvoerige KVA-onderzoek van 29 oktober 2023 (naar risico’s illegaal online kansspelaanbod) werd onder andere uitgelegd dat het mogelijk is voor minderjarigen om te registreren en te storten bij bepaalde illegale aanbieders. In dit aanvullende rapport wordt aangetoond hoe eenvoudig dit in de praktijk is. Klik hieronder voor het downloaden van dit aanvullende rapport.

Meer lezen »