Brief van 29 september 2023 aan Ministerie van Justitie en Veiligheid inzake rapport Gokken met Gezondheid

Verstrekt aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Brief namens het Keurmerk Verantwoorde Affiliates (KVA) inzake rapport Advies over kansspelen (Nationaal Rapporteur Verslavingen)

Op 29 september 2023 schreef het KVA, naar aanleiding van het NRV Rapport Gokken met Gezondheid, een brief aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Download de brief hieronder.

Benieuwd naar onze aangesloten affiliates?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De auteur

mr. Steven Gillis Vrolijk

mr. Steven Gillis Vrolijk

Managing Partner bij XY Legal Solutions B.V.

Lees meer artikelen

KVA verwelkomt Björn Fuchs als lid van de Raad van Advies

Björn is op dit moment actief als Chief Digital Officer bij de Janshen-Hahnraths Group. Hij is verantwoordelijk voor de digitale transformatie, waaronder Fair Play Online. Daarnaast is hij bestuurslid bij brancheverenging VNLOK. Met jarenlange ervaring bij RTL (van 2017 tot 2020 als Manager Sport & Entertainment) en betrokkenheid bij initiatieven in het kader van verantwoord spelen, heeft Björn veel ervaring in huis.

Meer lezen »
Aanvullend rapport op KVA-onderzoek risico’s illegaal aanbod: anoniem registreren en cryptovaluta storten

In het uitvoerige KVA-onderzoek van 29 oktober 2023 (naar risico’s illegaal online kansspelaanbod) werd onder andere uitgelegd dat het mogelijk is voor minderjarigen om te registreren en te storten bij bepaalde illegale aanbieders. In dit aanvullende rapport wordt aangetoond hoe eenvoudig dit in de praktijk is. Klik hieronder voor het downloaden van dit aanvullende rapport.

Meer lezen »